Agricultura Ecològica

Som fills de pagès i n’estem orgullosos!!
Durant aquests últims anys a Catalunya s’han abandonat masies i camps, que durant tants segles havien donat sentit al nostre territori, degut aquest abandonament les bardisses i el bosc agafen protagonisme en depriment dels sembrats, camps de trumfes i en general d’aquella diversificació de colors i de paisatge, que a més ens servien de tallafocs.

Gràcies a l’esforç de les generacions passades Can Galló ha sobreviscut al despoblament del camp, actualment estem inscrits al CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica) Nº CT/1524/P. Estem convençuts que l’agricultura i la ramaderia ecològica és un sector important en el nostre país, ja sigui pel manteniment i millora que fem dels nostres prats i pastures, com per la qualitat aconseguida en la nostra producció i alimentació. I és per aquest motiu que ens agradaria que entréssiu a formar part de la pàgina del Facebook de Can Galló, per ajudar-nos a donar a conèixer l’autèntic Turisme Rural i així intentar evitar que es continuïn abandonant masies i camps.

Només ens queda donar-vos les gràcies per il•lusionar-nos a pensar que els nostres fills també podran dir que són fills de pagès!!.